Despre Noi

despreARCONTEC IZOLAŢII este o firmă cu o bogată experienţă în ceea  ce  priveşte realizarea unor acoperişuri cu învelitori de ultimă generaţie si lucrarii la fundatii cladiri, corespunzătoare standardelor internaţionale.

În lucrările noastre folosim materiale cum ar fi:

  • Membranele hidroizolatoare  TechnoNICOL cu elasto-plastomeri  ce oferă posibilitatea   refacerii hidroizolaţiei unui acoperiş la o calitate excepţională, conferindu-i o durată de viată de 15-20 ani,
  • Materiale de policarbonat celular si compact folosite ca învelitori şi ca sisteme de închidere, sunt folosite pe scara largă , datorită proprietăţilor lor termo si fono izolatoare, greutăţii reduse si duratei lungi de viată.
  • Impermeabilizarea teraselor si ivelitorilor cu (cauciuc acrilic) REVIMCA – copolimer sintetic acrilic stirenet. Dupa aplicare formeaza un strat puternic atasat pe suprafata si compet elastic. Penetreaza puternuc fisurile si gplurile, adaptanduse la miscarile de dilatare si contractie fara a se crapa.
  • Impermeabilizari cu cimenturi osmotice
Garanţia calităţii materialelor folosite în lucrările noastre este asigurata de firmele producătoare.

In prezent societatea noastră este în măsura să contracteze lucrări complexe de închidere şi refacere a acoperişurilor (termoizolaţii, hidroizolaţii, luminatoare), fundatii la cladirii si hidroizolatii lichide (bai, balcoane si piscine), oferind o calitate buna la un preţ real.